Instagram Facebook
+90 531 342 70 82

TANDREIZEN TURKIJE

Hierbij zijn er ook een aantal niet-medische invalshoeken die ook de aandacht vragen van diegene die voorziet in zulke reizen.

Waaronder: – Prijzen en hoe te betalen

– Hotels

– Het element taal

– Aanwezige technieken

– Zaken voor het afreizen

– Legale medische thema's

Tandreizen groeien wereldwijd.

De wereld wordt meer en meer onderling afhankelijk, competitiviteit, techniciteit, materialen en technologische vooruitgang verspreiden zich snel.

Het mogelijk maken van tandzorg, duidelijk voordeliger in vergelijking met hun land, zorgt ervoor dat er elk jaar ongeveer 200,000 toeristen Turkije bezoeken in het kader van gezondheid en medisch toerisme.

Tandreizen worden in het bijzonder gemaakt om te genieten van de lagere prijzen.

Er zijn vele redenen voor:

Tandartsen trekken voordeel uit de lagere vaste kosten, lagere arbeidskosten, minder inmenging van de staat, lagere onderwijs-kosten en uitgaven en lagere verzekeringskosten.

Veel van de bureaucratie en ingewikkelde regelgeving waar bedrijven zich moeten aan houden, verdwijnen in het buitenland en tandartsen voelen zich vrij zich te focussen op hun werk, de tandheelkunde.

Het resultaat is, dat procedures, zoals het plaatsen van implantaten en dergelijke, voor vele mensen in hun eigen land onbetaalbaar wordt, maar in het buitenland mogelijk wordt.

Gecombineerd met een vakantie, zoals de naam aangeeft kan tandreizen de mogelijkheid bieden tegen een lagere prijs kwaliteitsvolle tandzorg te ontvangen.

De vooruitzichten zijn dat dit soort toerisme zal blijven groeien, zolang als mensen zoeken naar een goedkopere optie.

Healthy smile zorgt voor een volledig reisarrangement, zoals de vluchten, de transfers, rondritten, hotels,verhuring van wagens enz....allemaal naar de individuele noden.

Met zijn locatie in Alanya biedt Healthy smile passende pakketten aan die eerste klas medische behandeling combineert met een prachtige, exotische vakantie.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen.